MAJA LIPOVŠĆAK GARVANOVIĆ

maja


Rođena je u Zagrebu gdje je završila osnovno i srednjoškolsko obrazovanje, paralelno baveći se vrhunskim sportom (umjetničko, brzo i sinhrono klizanje), ostvarujući značajne rezultate kao članica reprezentacije dugi niz godina. Danas se u svijetu sporta ostvaruje kao nacionalni, međunarodni te vrhovni sudac, a ujedno je svoj doprinos popularizaciji tog sporta dala napisavši 2010. za knjigu Fredija Kramera 'Zagrebački olimpijci' kratki osvrt na temu Zagrebačkih olimpijaca, koji su predstavljali Hrvatsku na Zimskim Olimpijskim Igrama.

Gimnaziju Lucijana Vranjanina završava 2010. godine kada upisuje Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, smjer animalne znanosti. Godinu dana kasnije upisuje i Stručni studij Fizioterapije na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu. U međuvremenu završava preddiplomski studij Animalnih znanosti na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, braneći završni rad naslova "Uporaba molekularne determinacije gena u uzgoju konja“; te upisuje diplomski studij Proizvodnja i prerada mlijeka 2013. g.

Godine 2015. napisala je rad za Rektorovu nagradu pod vodstvom prof. dr. sc. Ante Ivankovića, naslova „Utjecaj veličine farme, sezone i stadija laktacije na sadržaj ureje u mlijeku Holstein krava“.

CEEPUS stipendiju za sudjelovanje u CASEE međunarodnoj zimskoj školi na Sveučilištu u Nitri u Slovačkoj dobila je 2016. g, gdje je stekla dodatnih 10 ECTS bodova (diploma supplement).


maja
 HOME    MAJA    BOJANA    EMA   METEO    BOJAN
ой LIPOVSCAK   2014, 2015, 2021